Pedraforca

by Pedraforca

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

      €5 EUR  or more

     

1.
2.
06:21
3.
02:11
4.
03:49
5.

about

Recorded by M. O. between 2006 and 2008. Released in 2013 by Triangle Nihilista in a limited edition of 30 cassettes. All sold out by now.

credits

released January 1, 2013

All instruments by M. O.

tags

license

all rights reserved

about

Pedraforca Montserrat

contact / help

Contact Pedraforca

Streaming and
Download help

Track Name: Gemecs de la Fosca Masmorra
Lament, lament, lament. En aquesta fosca masmorra només hi ha lament. Lament i pena han pertorbat el meu esdevenir des que el temps és temps. Nit eterna, entre barrots i cadenes de ferro rovellat; jo t’invoco, perquè sé que en el fons no ets més que una manifestació de la Gran Cabra. Cares i més cares del caos, infinit i limitat al mateix temps, pur i bastard al mateix temps. Jo us crido perquè Vós sabeu que sóc el vostre fill. Sabeu que els boscos i la llum del foc són el meu vertader destí. Però entre la pedra humida no puc acomplir-lo. Ah, pedra humida i desgastada; silenciós testimoni d’un passat gloriós. Testimoni de reis, nobles i guerrers, que d’alguna manera o altra executaven amb honor el paper de la Bèstia ancestral. Què més dóna com s’interpretin els seus símbols? Ells eren poder, majestuositat, ira, crueltat i valentia. Eren la Mà de Ferro d’allò que és diví, superior i pur. Mà de Ferro, Mà de Ferro, Mà de Ferro. Eren una manifestació més de Vós, oh Gran Serp. Dels Fruits de la Humitat i de la Foscor m’alimento jo, i em donen la mateixa força que a en aquells salvatges guerrers del nord. De sobte, una visió suprema pertorba l’esdevenir de la meva Ment Suprasensorial: veig una esplanada de verda herba, i més enllà unes majestuoses muntanyes de color gris que s’alcen orgulloses davant dels primers raigs de llum de l’Alba. Són els Pirineus; seu de tantes batalles, d’intrigues i de càntics a la Bèstia. Una donzella s’acosta a mi. És més bella que la mateixa Lilith, i va vestida amb una túnica blanca. Porta una corona de fulles, i en la seva cuixa hi puc distingir la marca del Maligne. Satan-Ares, Satan-Ares, Satan-Ares. Oh, vella bruixa rejovenida amb la sang dels màrtirs, què de pressa que ha passat l’eternitat! Quins menesters us porten fins a mi, el vostre company sabbàtic? La blasfema Reina alça una brillant daga i es fa un tal al braç, oferint-me la seva sang. Ah, elixir diví! Amarg com la fàustica experiència del viatge que m’espera. Ardents bèsties d’ígnia voluntat em guien a través del cel nocturn, i a la meva mà hi duc una clau daurada com el foc. És la clau que obre les portes de la gran i llunyana Babilònia.
Track Name: Purgatori
Corrosió interna
Saliva Podrida
Cabalcant amb la mort
Hi ha sang en el fang

Voluntat anul·lada
Òrgans inútils
L'exèrcit de víctimes
Sosté la piràmide

Purgatori
Purgatori
Purgatori

Control total
Els dimonis t'observen
desvel·lat el decorat
i el públic depravat

Et miren les dents
Quin preu tens?
Esmegma ranci
Com et sents?

Purgatori
Purgatori
Purgatori

Dolorós despertar
Trista consciència
La pluja de ferro
Esbandeix la vida

Només queden les ànimes
Solitàries i nues
Endavant
Endavant

Purgatori
Purgatori
Purgatori
Track Name: El Retorn
Sentint un cop més
El dolor del part
El de les banyes ha tornat untat en sang
Orgullós s'ha alçat
Reclamant el seu Tró oblidat
Track Name: L'Olimpíada dels Titans
En tot procés de gènesis, a qualsevol nivell, hi és present un terrible conflicte. Com a resultat, la sang de Tiamat i companyia corre per les nostres venes, i ens convida a retornar a l'Abisme. Però vam fer un pacte que no podem trencar:
ZI DINGIR ANNA KANPA!
ZI DINGIR KIA KANPA!